Istoric Fondatori

Iași: Alături de pr. Anton Despinescu, la jubileul de 70 de ani de preoție

Am avut bucuria să participăm la un eveniment deosebit, chiar unic pentru cei mai mulți dintre noi. Miercuri, 31 mai 2023, dragul nostru părinte Anton Despinescu a celebrat Sfânta Liturghie de mulțumire pentru cei șaptezeci de ani de Preoție și aproape nouăzeci și șase de ani de viață.

Mult așteptatul cuvânt al părintelui-profesor Anton a fost o impresionantă lecție pentru noi toți; o lecție de credință, de iubire, de acceptare și mai ales de încredere că Dumnezeu ESTE și RĂMÂNE cu noi! Recunoscător Providenței pentru darurile primite de-a lungul vieții, părintele a mulțumit și celor care i-au fost alături pe parcursul acestor rodnici ani, printre care ne-a menționat și pe noi, terezinele care l-am avut ca asistent spiritual.

Noi, terezinele, mulțumim în primul rând Domnului că a rânduit ca părintele să fie îndrumătorul spiritual al grupului nostru de la Iași. Mulțumim, cu toată căldura și recunoștința, părintelui Anton pentru zilele de reculegere organizate (chiar și atunci când se deplasa cu dificultate), pentru răbdarea cu care ne-a ascultat întrebările și ne-a răspuns pe înțelesul nostru, ca un TATĂ BUN și IUBITOR.

Virginia și Maria

* * *

Mai multe imagini de la acest eveniment în secțiunea Album foto: 31 mai 2023, Iași: Alături de pr. Anton Despinescu, la jubileul de 70 de ani de preoție. (Foto: Ovidiu Bișog).

Fotografiile la dimensiunea originală pot fi descărcate de aici: https://ovibis.pic-time.com/-20230531PrAntonDespinescu.

www.ercis.ro: Catedrala din Iași: Părintele Anton Despinescu a celebrat jubileul de platină al slujirii sacerdotale

Evenimente
afișări